pribeh pokracuje, odkedy som naposledy pisal, problem sa nezopakoval, az teraz cez vikend. opat pri predbiehani. zakon schvalnosti, ked predbieham na volnej ceste, alebo simulujem predbiehanie na dialnici, vzdy vsetko ok...akonahle sa zjavi oproti auto, konec. v piatok sa mi stalo ale nieco ine, klasika predbiehanie 3 aut, na stvorke, plny... na urovni stredneho predbiehaneho mi zacalo asi v sekundovych intervaloch vynechavat tah... uvolnil som plyn, cukal s pedalom, stale to iste, podradil som do tri, parkrat este cuklo potom zacalo tahat... hned na to som skusal plny niekolkokrat, uz sa to nezopakovalo. analyzoval som to predbiehanie, s frajerkou sme dosli na to, ze predbiehanie bolo s prerusenim (ked som zacal predbiehat, stredne auto vyzeralo ze ide tiez, tak som dal dole nohu z plynu, nasledne sa vsak on zaradil spat a ja dal plny..vtedy zacalo cukat)... tak som pri dalsej jazde skusil toto nasimulovat, 3, plny, uvolnit, znova plny... a bum, cuknutie, tentokrat vsak zacala blikat kontrolka zhavenia, nudzovy rezim, max. 2000rpm... diagnostika, chyba P1065, popis chyby podla softu - nizky tlak paliva pri plnej zatazi. podla tohto mi to vychadza na ten palivak (ktory nemam original). sranda je, ze akonahle som si pustil logging a sledoval tlak paliva, nestalo sa nic, mohol som skusat co som chcel na nasledujucich 150km... islo jak hodinky
moje sucasne hondy:
accord coupe 3.0 V6 AT/LPG 98, accord sedan 2.2 ictdi MT 04, cr-v 2G AT/LPG 02, jazz MT 05
moje ex:
miata turbo, cr-v 1G AT/LPG , civic 5D 6G MT, civic coupe 2D 5G MT, civic 4D 5G AT, civic 3D 5G AT