Slovak Czech Dutch English French German Greek Hungarian Polish Turkish

vyfuky na tourer/sedan

More
04 Sep 2016 11:13 #11 by i-vtec
Replied by i-vtec on topic vyfuky na tourer/sedan
predstavujem si za ne aspon 380e + dohoda

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Sep 2016 16:05 #12 by i-vtec
ak by mal niekto zaujem tak posledna moznost este do konca tyzdna ,potom rusim inzerat a predsa ho len nahodim na auto nerad by som zhunotval cez zimu OEM ,ten je hlavne kvoli STK ..

More
17 Sep 2016 11:40 #13 by i-vtec
bohuzial som vcera mal nehodu :( tak treba cely novy predok auta ,takze vyfuky dam za 300e clenom klubu ak bude dotycny rychle jednat ,cena casovo obmedzena na dobu opravy auta .

More
17 Sep 2016 19:09 #14 by Marek S.
Replied by Marek S. on topic Re:vyfuky na tourer/sedan
Prajem skoré uzdravenie :(

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

More
17 Sep 2016 20:21 #15 by i-vtec
Diky , bude to masaker trochu na moznosti ,poface kapota naraznik ,svetla pojdu nove depo predne sklo tiez ,ale airbagy ,pasy ,RJ airbagu ,cidla .. keby niekto vedel o niecom vo svojom okoli dajte vediet ,take ako Major honda ,medicar.cz , ci ponuky na allegru mam ocihnute ..

More
17 Sep 2016 21:44 #16 by Marek S.
Replied by Marek S. on topic Re:vyfuky na tourer/sedan
Mozno dám sprostu otázku ale oplatí sa to? Za 7 tisíc som dotiahol svoju type S...
I ked uznám ze predať to co mas ňby nebolo ľahké. Pôstni foto ak môžeš.

Dik

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

More
18 Sep 2016 11:34 - 18 Sep 2016 11:36 #17 by i-vtec
to je nezmysel ,aj keby ma to stalo 2000e tak to nic nieje oproti hodnote ktoru to ma ,kebyze to predavam ,ze je auto OK tak tych 7000e za to dostanem stale ,sice nemam 2007 ,ale auto je technicky ok a km mam 136000km ,plus LPG ,reflash ,skoda nieje tak velka ,ale malo to tiez nieje ,s fotkou sa mi nechce srat kedze totu neberie normalnu kvalitu ,ale motor nieje tknuty ani chladic ,sklo buchnute od airbagu ,kapota trosku nalomena,naraznik ma len odtlack od vyztuhy, svetla ulomene rozbite , maska cela, blatniky trochu vytlacene do stran ,ale nezlomene neposunute ,mozno vtlacene okuliare budu ,pomenit airbagy ,pasy a cidla no ,je to dobre auto to by musela byt totalka aby som predaval a neplatit to ja tak dam nove dely vsetky ,ale to by bolo zbytocne predrazene ..
Last edit: 18 Sep 2016 11:36 by i-vtec.

More
20 Sep 2016 20:26 #18 by i-vtec
nikto ho nevezme za 300e ,fakt by sa mi hodily peniaze na kapotu a naraznik .. kazdy tu place ,ze musi dat za original za 800e ktory pri nasich solenych cestach vydrzi 5-7 rokov a kde dam vyfuk co prezije auto a ma stal 600e za polovicu nikto nic ... :thinkk nechapem co by ste chceli ..

Time to create page: 0.101 seconds