Slovak Czech Dutch English French German Greek Hungarian Polish Turkish
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Luna Motor

Luna Motor 29 Aug 2015 21:57 #1

  • Rusinho
  • Rusinho's Avatar
  • Offline
  • Premium Member
  • Posts: 84
  • Karma: 0
Ja chodim moju accordicu servisovať do Luna Motors Honda Liptovský Mikuláš. Mám s nimy dobré skúsenosti,fajn prístup hlavne vedúceho servisu pána Durého ktorý je jednak velký odborník už vela krat ked niečo autu bolo tak sa šiel somnou len previesť a podla zvuku vedel co autu je :) tak to má byť ale najme vyzdihujem jeho prístup a inteligenciu.
Pán Gurecký rieši náhradné diely a vždy mi ponukne skvelu alternatívu ked nechcem originál diel. ;) inak chodím tam aj preto lebo mm ine ceny ako bežny ludia preto sa mi to oplatí. ;)

Čo sa týka prace mechanici su tam šikovny hlavne jeden elektrikár fakt odborník ale su tam aj chlapy co by som im nedal moje auto urobit!! ČO sa mi hlavne páči tak vždy sa možem pozerat na opravu mojho auta a nikto s tym nema problem lebo napr v KII v Lipt.Mikuláši vás k autu ani nepustia to iste aj citroen v LM.
Okrem hond sa tam servisuje naozaj aj vela inych aut co svedci o kvalite servisu čo viem tak bežne 5-kový bavoraky bezne chodia pretoze bmw nieje v LM,pravidelne nissan gtrko tam je na servise,legend s RK :) a ine šunty (TDI) :vtec :vtec :vtec

ČO viem tak hodina prace je v tejto honde 18 eur co je fajn.
S takych veci co mi robili a ceny dielov aby ste boli v obraze :
-zadné brzdy kotuče a platničky ROADHOUSE aj s robotou 133eur
-oprava mostíka na štartery 70eur aj s robootou
-vymena oleja plus setkych filtrov to ma vyšlo 90eur robotu mi neratali material som si doniesol sam.
-čistenie ozonom 15eur
Čiže ja možem tento autorizák len doporučiť a čo ešte vizdvihujem je komunikácia o každom kroku co autu je alebo čo sa na nom ide robit vas tel.kontaktuju a nevimenia to bez vašho suhlasu aspon u mna to tak funguje.
www.honda-lm.sk/honda-lm-o-spolocnosti.html
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.084 seconds
Powered by Kunena Forum