Slovak Czech Dutch English French German Greek Hungarian Polish Turkish

Baterie K24 CL9

More
19 Jan 2017 12:50 #81 by i-vtec
Replied by i-vtec on topic Baterie
Az nato ,ze on ma 60 / 620 ,ale inak skoro ta ista :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jan 2017 13:10 #82 by Kmoda
Replied by Kmoda on topic Baterie
Chlape co to zase píšeš,podívej se na první a druhou stránku tohohle téma. Co příspěvek to perla :woohoo:

More
19 Jan 2017 15:25 #83 by i-vtec
Replied by i-vtec on topic Baterie
To vies sa to riesi uz na tolkych stranach a taku dobu ,ze uz ani neviem kdo sa jak vola :-D

More
19 Jan 2017 16:59 #84 by Denis Witzku
Replied by Denis Witzku on topic Re:RE: Baterie

Kmoda wrote: Denis Witzku ty máš přesně tuhle: Píšou mi že je mají v nabídce místo Yuasy. Prý 55Ah 500A a je úzká...

jo to je ona, mám teda pocit, že je na ní napsáno 480A, ale to je jedno. to s tou Yuasou mi taky tvrdili, co je na tom pravdy netuším, každopádně už jí můžeš koupit tady a ne jenom v Rusku. jo a má úzký kontakty a i když na to natlačí nějakou zvětšovací spojku, stejně sem to musel ještě vypodložit měděnou páskou

More
24 Jan 2017 04:43 #85 by Galaktic
Replied by Galaktic on topic Re:RE: Baterie

Denis Witzku wrote:

Galaktic wrote: V tomto období dosť ľudí hlavne H,, zistí že mu to zle štartuje, ale nemusí to znamenať že je batéria k.o. Originál úzka Honda batéria Konkrétne pre benzín, dokáže vydržať v pohode aj 8 rokou ( mne sa to stalo 2 x) tak že, čakať od nie OEM batérie to isté bude problém, A dávať tam 50, 60 a viac Ah je blbosť lebo tá el sústava nieje na to stavaná, môj názor na to je
Že ak plánuješ to auto mať do 3 rokou tak tam daj rovno nejakú za 40€ , lebo tá za 80 je skoro rovnaká a Tie KECI Že TO JE DRAHÉ preto lebo je BEZÚDRŽBOVÁ tak to je len ich Ojeb, na ľudí !!!

Na viac rokou tak určite OEM Honda, a nieje až tak strašne dráha o nejaké to € na viac a je tam istota,

50 nebo 60 Ah je kapacita baterky. co sem pleteš hovadiny o el soustavě? navíc nejdůležitější je startovací proud za studena

Hovadiny o el, sústave? :-D a čo tak, alternátor? Dobíjanie? To nieje už el sústava,??? Vôbec to nemá nič spoločné s batériou??? pre teba asi nie že,
Tak skús rátať a daj si to spolu či to je na sebe závislé..

More
24 Jan 2017 07:03 #86 by Galaktic
Replied by Galaktic on topic Baterie
A el. Sústava je zas závislá na pohone remeňa, a nie len že alternátor,,, hlavné čo môže spôsobiť zlé dobíjanie je klatka sponovak, vodná pumpa, Servo, ,
A tým že dám vetsiu batériu aby bola rezerva , tak to len zhoršis, Samozrejme je tolerancia + -v kapacite Ah batérie ale ak mám mať napr 45. Ah a dám od 55 -60 tak to už podľa mňa dosť, lebo ten alternátor má už minimálnu rezervu a keď pôjde stále na 99 % lebo jednoducho sa snaží dôjsť na 100 % kapacitu batérie kam skončí aj on, , A vôbec nieje podstatne sak to ide,,, áno ide to ale ako? A ako dlho to pôjde než niečo prdne,

Alternátor je ako klimatizácia, brzdí,,,

Uvažujte! Prečo tam je taká malá batéria V takom. Veľkom aute? Prečo?
Lebo to je jednoduché?
Mala batéria + vetsi štart p.
dôvodom je to aby sa po Štarte v čo najkratšom čase dostal na plnú hodnotu,, A potom už len udržiavala.
A ak alternátor stále nestíha dôjsť má plnú kapacitu čo určite nebude stíhať, batéria pôjde ďalej v pohode na oko ale na cca 80 % a tým že nebude na 100% tak tým sa poškodzuje samá o sebe, a stráca na vlastnostiach,,
A tak sa dá dojebat aj skoro nová batéria, po viacerých cykloch, aj keď ju potom budeme externe nabíjať,,
Tieto
"Super Batérie" ktoré sú Teraz.tak Strašne" Bezúdrzbove "
Sú čistý ojeb, hlave to slov Bezúdrzbove,

Bezúdrzbove autobatetie behajú v inej cenovej kategórii!
A nie za 80 € a majú hlave úplne iné, a oveľa lepšie vlastnosti, a riešia to čo normálna batéria nevie
,sú schopné sa prebrať aj po viac x vybitia
Do mŕtva, rýchlo sa dávajú na ok hodnotu, aj na malom dobíjani a majú veľkú tepelnú odolnosť,,,

Čo tie "Bezúdrzbove" môžu o takom niečo
Snívať

More
24 Jan 2017 07:25 #87 by PaloS
Replied by PaloS on topic Baterie
To ako alternátor pri 45Ah nefunguje na 100%, ale len na nejaký menší výkon s rezervou a ak dám veľkú, tak musí furt makať na 100% a tým skrátim jeho životnosť ? :rock

Honda Accord sedan 2010 / CU2 MT / Executive / Buran Silver Metallic

More
24 Jan 2017 08:04 #88 by Galaktic
Neviem čo stále tu riešite,
Batériu
veľkosť?
Cenu?
Ah?
A?
No tak toto všetko naraz nieje,

Lacnú? Tak kúp za 60€ tu najlacnejšiu a hotovo ,

Veľkost ako má OEM.? Tak kúp OEM! čo je snáď moc dať za baterku 120 € ale to auto stalo nové cez 35 tisc € keď ho máš tak musíš mať aj na údržbu ktorá nieje lacná,,,

Ja som nechcel OEM ale lepšiu, a nie moc veľkú kravu
Tak som dal 48 Ah / 660 A AMG,SPIRALCELL, stačí nie? aaa áno Tá je BEZÚDRŽBOVÁ Úplne,

A ak niekto chce za Adekvátne peniaze

Aj takú batériu ktorá je veľkosťou ako OEM ale je ešte lepšia vo všetkom ako OEM do 2,4/ 2,0

Tak napr . Niečo ako
38Ah/460 A AMG, SPIRALCELL

A komentáre že to je málo. A blbosť. Hovorte len ak máte niečo konkrétne prečo to tak nieje,,,

,

More
24 Jan 2017 08:13 #89 by Galaktic

PaloS wrote: To ako alternátor pri 45Ah nefunguje na 100%, ale len na nejaký menší výkon s rezervou a ak dám veľkú, tak musí furt makať na 100% a tým skrátim jeho životnosť ? :rock

A čo ako?

Naštartujes Voľnobeh.
Zapnes tlmené svetla a čo sa stane?
To kolísanie otacok je asi čo?

More
24 Jan 2017 08:18 #90 by PaloS
Replied by PaloS on topic Baterie
Alternátor vie aká je tam baterka a podľa toho riadi dobíjanie?

Honda Accord sedan 2010 / CU2 MT / Executive / Buran Silver Metallic

Time to create page: 0.131 seconds